No products in the cart.

Image Alt

Workshop data

Hieronder vindt je de data die we hebben ingepland voor de workshops op losse inschrijving
Wanneer een datum vol is kun je ook op reservelijst geplaatst te worden.

Op de hoogte blijven van nieuwe data mail gerust : info@patissiers.nl

Patisserie XL Workshop 
(verschillende thema’s)

Thema Macaron 
– Zaterdag 11 februari om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 25 februari om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 25 maart om 10.15 uur (vol)
– Zaterdag 8 april om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 29 april om 15.15 uur (nog 1 pl.)
– Vrijdag 5 mei om 19.00 uur
– Zaterdag 17 juni om 10.15 uur

Thema Franse Patisserie
– Vrijdag 3 februari om 19.00 uur (1 pl.)
– Zaterdag 11 maart om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 6 mei om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 20 mei om 15.15 uur

Thema Hollandse Patisserie 
– Vrijdag 3 maart om 19.00 uur (nog 3 pl.)
– Zaterdag 3 juni om 10.15 uur

Patisserie Workshop
– Zaterdag 11 februari om 10.15 uur (vol)
– Zaterdag 4 maart om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 11 maart om 10.15 uur (vol)
– Zaterdag 8 april om 10.15 uur (vol)
– Zaterdag 22 april om 10.15 uur (vol)
– Zaterdag 6 mei om 10.15 uur
– Vrijdag 26 mei om 19.00 uur
– Zaterdag 10 juni om 15.15 uur

Bonbon Workshop

– Vrijdag 27 januari om 19.00 uur (2 pl.)
– Zaterdag 28 januari om 10.15 uur (vol)
– Zondag 29 januari om 10.15 uur (vol)
– Zaterdag 4 februari om 10.15 uur (vol)
– Vrijdag 17 februari om 19.00 uur (1 pl.)
– Zaterdag 25 februari om 10.15 uur (vol)
– Zaterdag 4 maart om 10.15 uur (vol)
– Zaterdag 18 maart om 15.15 uur (nog 1 pl.)
– Zaterdag 1 april om 10.15 uur (nog 1 pl.)
– Zaterdag 15 april om 10.15 uur (vol)
– Vrijdag 21 april om 19.00 uur
– Zaterdag 29 april om 10.15 uur (nog 1 pl.)
– Zaterdag 13 mei om 10.15 uur
– Zaterdag 20 mei om 10.15 uur
– Zaterdag 27 mei om 10.15 uur
– Vrijdag 9 juni om19.00 uur
– Zaterdag 10 juni om 10.15 uur

High tea Workshop
– Zaterdag 28 januari om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 18 februari om 10.15 uur (vol)
– Zaterdag 25 maart om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 15 april om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 27 mei om 15.15 uur

Borrelhapjes & Amuse Workshop
– Zaterdag 4 februari om 15.15 uur (1 pl.)
– Zaterdag 22 april om 15.15 uur

Feest Taart workshop
– Zaterdag 18 februari om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 1 april om 15.15 uur (nog 1 pl.)
– Zaterdag 13 mei om 15.15 uur

Chocolade Kerststal workshop 

Reserveren
0182 503707 of info@patissiers.nl


Handig om te weten

– De workshops worden het hele jaar door gegeven.
– We plannen het hele jaar door nieuwe data voor de workshops
– Komen de data niet uit laat het even weten
– Wanneer je met een eigen groep een  workshop wilt volgen
kunnen we in overleg een datum en tijd afspreken

Corona
Gelukkig onze workshops weer verzorgen.

Dit zijn Corona maatregelingen bij de workshop:
– Niet komen bij gezondheidsklachten (bij twijfel testen)
– Bij binnenkomst handen desinfecteren

Zijn er problemen met de verloopt tijd van de cadeaubonnen neem gerust contact op,
of laat deze voor de verlooptijd verlengen bij de uitgever van de bon.