
Hieronder vindt je de data die we hebben ingepland voor de workshops op losse inschrijving
Wanneer een datum vol is kun je ook op reservelijst geplaatst te worden.
Op de hoogte blijven van nieuwe data mail gerust : info@patissiers.nl
Patisserie XL Workshop (verschillende thema’s)
Thema Macaron
– Zaterdag 21 oktober om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 2 december om 15.15 uur
– Vrijdag 26 januari om 19.00 uur
Thema Franse Patisserie
– Vrijdag 22 september om 19.00 uur (2 pl.)
– Zaterdag 14 oktober om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 20 januari om 15.15 uur (nog 1 pl.)
– Zaterdag 10 februari om 15.15 uur
Thema Hollandse Patisserie
– Zaterdag 30 september om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 27 januari om 15.15 uur
– Zaterdag 24 februari om 15.15 uur
Patisserie Workshop
– Zaterdag 7 oktober om 10.15 uur (vol)
– Zaterdag 11 november om 10.15 uur
– Zaterdag 27 januari om 10.25 uur
– Vrijdag 23 februari om 19.00 uur
Bonbon Workshop
– Vrijdag 29 september om 19.00 uur (vol)
– Zaterdag 30 september om 10.15 uur (vol)
– Zaterdag 14 oktober om 10.15 uur (vol)
– Zaterdag 28 oktober om 10.15 uur
– Zaterdag 4 november om 10.15 uur (nog 2 pl.)
– Vrijdag 10 november om 19.00 uur
– Zaterdag 2 december om 10.15 uur
– Zaterdag 13 januari om 10.15 uur
– Zaterdag 20 januari om 10.15 uur
– Zaterdag 10 februari om 10.15 uur
– Zaterdag 24 februari om 10.15 uur
High tea Workshop
– Zaterdag 7 oktober om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 3 februari om 10.15 uur
– Zaterdag 9 maart om 10.15 uur
Borrelhapjes & Amuse Workshop
– Zaterdag 3 februari om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 9 maart om 15.15 uur
Feest Taart workshop
– Zaterdag 21 oktober om 10.15 uur
– Vrijdag 16 februari om 19.00 uur
(Chocolade Kerststal workshop)
Reserveren
0182 503707 of info@patissiers.nl
Handig om te weten
– De workshops worden het hele jaar door gegeven.
– We plannen het hele jaar door nieuwe data voor de workshops
– Komen de data niet uit laat het even weten
– Wanneer je met een eigen groep een workshop wilt volgen
kunnen we in overleg een datum en tijd afspreken