No products in the cart.

Image Alt

Workshop data

Hieronder vindt je de data die we hebben ingepland voor de workshops op losse inschrijving
Wanneer een datum vol is kun je ook op reservelijst geplaatst te worden.

Op de hoogte blijven van nieuwe data mail gerust : info@patissiers.nl

Patisserie XL Workshop 
(verschillende thema’s)

Thema Macaron 
– Zaterdag 27 augustus om 15.15 uur (vol)

Thema Franse Patisserie
– Zaterdag 4 juni om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 3 september 15.15 uur

Thema Hollandse Patisserie 
– Zaterdag 11 juni om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 10 september om 15.15 uur

Patisserie Workshop
– Vrijdag 10 juni om 19.00 uur (vol)
– Zaterdag 13 augustus om 15.15 uur
– Zaterdag 17 september om 10.15 uur

Bonbon Workshop
– Zaterdag 28 mei om 10.15 uur (nog 1pl.)
– Zaterdag 4 juni om 10.15 uur (nog 2 pl.)
– Zaterdag 11 juni om 10.15 uur (vol)
– Zaterdag 18 juni om 10.15 uur (vol)
– Zaterdag 2 juli om 10.15 uur. (vol)
– Zaterdag 2 juli om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 13 augustus om 10.15 uur
– Zaterdag 27 augustus om 10.15 uur
– Zondag 4 september om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 10 september om 10.15 uur

High tea Workshop
– Zaterdag 28 mei om 15.15 uur (vol)
– Zaterdag 24 september om 10.15 uur

Borrelhapjes & Amuse Workshop
– Zaterdag 17 september om 15.15 uur

Feest Taart workshop
– Vrijdag 24 juni om 19.00 uur

Chocolade Kerststal workshop 

Reserveren
0182 503707 of info@patissiers.nl


Handig om te weten

– De workshops worden het hele jaar door gegeven.
– We plannen het hele jaar door nieuwe data voor de workshops
– Komen de data niet uit laat het even weten
– Wanneer je met een eigen groep een  workshop wilt volgen
kunnen we in overleg een datum en tijd afspreken

Corona
Gelukkig onze workshops weer verzorgen.

Dit zijn Corona maatregelingen bij de workshop:
– Niet komen bij gezondheidsklachten (bij twijfel testen)
– Bij binnenkomst handen desinfecteren

Zijn er problemen met de verloopt tijd van de cadeaubonnen neem gerust contact op,
of laat deze voor de verlooptijd verlengen bij de uitgever van de bon.