No products in the cart.

Image Alt

Patisserie (XL) WS

Leer de kneepjes van de patisserie in verschillende workshops.

Door programma’s als “Heel Holland bakt” en “24 kitchen” kregen we steeds meer vraag naar workshops
waarbij je ambachtelijke producten leert maken met pure ingrediënten van het begin tot het einde met veel tips en trucs.

De Patisserie (XL) workshops geven we in verschillende thema’s en daarbij  passende producten .
De producten worden van grondstof tot eindproduct behandeld je kunt denken aan.
De workshop is geschikt beginnende en gevorderde thuis bakkers
Zijn er bepaalde producten die je graag eens zou willen behandelen dan horen we het graag!

We hebben nu de volgenden thema’s:

Patisserie workshop : 3 dessert taartjes citroen meringue, vruchten tartelet en een sacher taartje
Franse Patisserie Workshop : Witte noga de montelimar, Brioche brood, Florentines en tarte tatin
Hollandse Patisserie Workshop : Hazelnoot schuim taartje, tompoezen en koggetjes (nogatine koekjes)
Macaron Workshop : 4 soorten macarons met 4 verschillende vullingen qua smaak en qua techniek

In het kort

– ontvangst met koffie en thee + lekkers uit eigen patisserie
– aan de slag in de patisserie met daarbij een uitgebreide uitleg over de bereiding en technieken
– fris drankje tijdens de workshop
– gemaakte producten mogen mee naar huis
– recepten boekje om thuis ook aan de slag te kunnen

Duur : 3 a 3,5 uur
Kosten : 45,00 p.p.
Eigen groep : min 8 pers. tot max 12 a 24 pers. dag en datum in overleg
Op losse inschrijving  : zaterdag en zondag



Reacties
 :