No products in the cart.

Image Alt

Borrelhapjes & Amuse WS

Maak bij ons in de patisserie borrelhapjes en amuses

In deze workshop maken we heerlijke hartige hapjes bij een borrel of vooraf aan een maaltijd.
We gaan o.a. aan de slag met: met het Groene Hart Streekproduct van 2009: De Boerenkaas kroket.
Daarnaast bereiden we ook : Hartige Cakejes, bruchetta’s met romige geitenkaas en gedroogde tomaten, gevuld bladerdeeg visje, appel komkommer granité, broodjes op een stokje, mini salade in een glaasje met gekarameliseerd spek en diverse andere recepten.
Tijdens de uitleg en het maken van de gerechten worden veel tips en trucs gegeven.
Wanneer alle gerechten zijn gemaakt eten we aan een gezellig gedekte tafel de borrelhapjes en amuses op, uiteraard met een drankje erbij.
Tijdens het nuttige van de borrelhapjes en amuses krijg je twee drankjes van het huis.
Deze workshop is voor groepen ook te boeken als maaltijd.

In het kort
– ontvangst met koffie en thee + lekkers uit eigen patisserie
– aan de slag met de borrelhapjes en amuses in de patisserie
– fris drankje tijdens de workshop
– Borrelhapjes en amuses nuttigen met 2 drankjes van het huis
– recepten boekje om thuis ook aan de slag te kunnen

Duur : 3 uur
Kosten : 57,50 p.p. als maaltijd + € 8,00
Eigen groep : min 12 pers. tot max 16 pers. dag en datum in overleg