Leer werken en experimenteren met chocolade.
In deze workshop maken we verschillende bonbons van grondstof tot heerlijke chocolade producten.
we gaan aan de slag met : giandua (noten karamel/ grove praline), verschillende marsepein bonbons, slagroom truffels en chocolade flikken
Met elkaar verzinnen we ook de smaken van de bonbons.
We hebben hier diverse likeuren, noten, gedroogde vruchten en kruiden staan.
Daarnaast leer je ook de chocolade op de juiste manier te verwerken door te tempereren
In het kort
– ontvangst met koffie en thee + bonbons en chocolade uit eigen chocolaterie
– uitleg over chocolade en waar het vandaan komt en hoe het gemaakt wordt met chocolade proeverij
– aan de slag in de chocolaterie met bonbons, truffels en flikken
– fris drankje tijdens de workshop
– gemaakte producten mogen mee naar huis genomen zeker 300 gram
– recepten boekje om thuis ook aan de slag te kunnen
Duur : 2,5 a 3 uur
Kosten : 45,00 p.p.
Eigen groep : min 10 pers. tot max 28 – 40/45 pers. dag en datum in overleg
Op losse inschrijving : vrijdag avond en zaterdag
Workshop data