Onze ambachtelijke patisserie bestaat meer dan 20 jaar.
We zijn dit avontuur vol passie begonnen en hebben samen ons bedrijf opgebouwd.
We hebben van jongs af aan veel affiniteit met de zoete patisserie.
Daarbij hebben we beide de banketbakkers opleiding doorlopen en bij meerdere goed aangeschreven patisserieën gewerkt.
We zijn gestart met ons bedrijf in Hekendorp naast ons woonhuis in een kleine ruimte omgebouwd tot bakkerij.
Na een aantal jaren werd dit al snel te klein en zijn we verhuist naar onze patisserie in Reeuwijk.
We produceren en ontwikkelen hier nog steeds zoete en hartige lekkernijen, maar niet meer alleen met zijn tweeën.
Er wordt hier nog steeds ambachtelijk gewerkt met pure en eerlijke ingrediënten.
Waar mogelijk en lekker is gebruiken we streek producten als appels, boter, bloem, vlees en kaas uit de streek
Want naast een aantrekkelijk uiterlijk van een product, is de smaak natuurlijk het belangrijkste.
Groeten Femke en Sander
Start van de bakkerij
In 2002 besloten we om samen de stap te wagen en een eigen bedrijf te starten in de tot bakkerij verbouwde garage naast ons huis in Hekendorp. Na 7 jaar in verschillende banket bakkerijen en patisserie te hebben gewerkt wilde we graag onze eigen ideeën uitwerken en aan de man brengen.
Verhuizing naar Reeuwijk
De werkplaats in Hekendorp werd te klein en om verder te kunnen groeien werd een grotere werkplaats gevonden in Reeuwijk. Hier konden we ook naast meer en makkelijker produceren meerdere soorten workshops verzorgen.
1e keer winnaar Streek producten wedstijd
Bij de eerste deelname aan de Groene Hart streek producten verkiezing was het meteen raak de boeren kaas kroket won de eerste prijs. In 2011 werden we wederom eerste met de Groene Hart appeltaart. En in 2013 wonnen we de tweede plaats met de strekulaas bij de Groene hart streek producten wedstrijd
Uitgebreide Webwinkel
Met trots presenteren we onze nieuwe uitgebreide webwinkel. Nog meer mogelijkheden voor lekkere post!