No products in the cart.

Image Alt

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Patissiers Femke en Sander

 1. Definities

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Patissiers Femke en Sander:

Patissiers Femke en Sander V.O.F.

Jan Tinbergenstraat 27c

2811 DZ Reeuwijk

Nederland

tel : 0182 503707

e-mail : info@patissiers.nl

www.patissiers.nl

www.chocoladepost.nl

K.v.k. nummer : 30183270

B.T.W nummer : NL 8109.81.038. Bo1

Klant:
De persoon of rechtspersoon die bij Patissiers Femke en Sander een bestelling plaatst.

De Ontvanger:
De geadresseerde, dat wil zeggen de persoon of rechtspersoon bij wie de bestelling, op het aangegeven adres, dient te worden afgeleverd.

Bedrag:
De opgegeven prijs, inclusief de bezorgkosten (binnen Nederland) en de BTW.

Chocoladepost:
Bonbon doosje met 12 of 28 bonbons van witte, melk en pure chocolade met verschillende vullingen, en e.v.t. een kaartje met een persoonlijke boodschap.

Workshop bonnen:
Een cadeau bon voor een workshop bij Patissiers Femke en Sander, en e.v.t. een kaartje met een persoonlijke boodschap.

 1. Algemeen
  Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten tussen Patissiers Femke en Sander en haar klanten. De algemene voorwaarden zijn in te zien op de website van Patissiers Femke en Sander.  Patissiers Femke en Sander behoudt zich het recht voor haar algemene voorwaarden te wijzigen.
 2. Bestelling
  De klant plaatst de bestelling – bij definitief bestellen is de overeenkomst tot stand gekomen. De rekening wordt per e-mail  of via de post (wanneer e-mail niet aanwezig) verzonden.
 3. Betaling
  De betaling van het verschuldigde bedrag moet per omgaande overworden gemaakt naar Patissies Femke en Sander onder vermelding van factuurnummer. Wanneer na 14 dagen het verschuldigde bedrag nog niet is betaald worden administratie kosten in rekening gebracht.
 4. Levering
  In verband met de kwaliteitsgarantie vindt levering niet plaats ingeval het KNMI een temperatuursvoorspelling voor de bezorgdag van 23 graden of hoger afgeeft. Wij bieden hiervoor een alternatief. De klant kan dit aangeven op het bestel formulier. In het geval er sprake is van een geaccepteerde bestelling, wordt in overleg met de klant een alternatief aangeboden.

De chocoladepost en workshop bonnen worden de dag voor de gewenste afleverdatum aangeboden aan TNT Post waarna deze zorg draagt voor de bezorging. Uit de meest recente gegevens blijkt dat 95% van de post daadwerkelijk de volgende werkdag door TNT Post wordt bezorgd.

De bestelling wordt alleen in Nederland bezorgd, tenzij anders overeengekomen.

 1. Kwaliteit
  Patissiers Femke en Sander produceren de bonbons. Het assortiment kan dan ook per seizoen verschillen. Patissiers Femke en Sander verpakt de bonbons op dusdanige wijze dat deze bij een temperatuur van maximaal 23°C mits binnen een dag door TNT Post bezorgd zonder kwaliteitsverlies bij ontvanger aankomen. Indien de kwaliteit van de bonbons ondanks de bestede zorg onvoldoende is kunnen zowel klant als ontvanger met de Patissiers Femke en Sander (info@patissiers.nl) contact opnemen en zullen wij deze klacht met zorg afhandelen.
 2. Bezorging
  Er zit minimaal twee dagen tussen de bestel en aankomst datum. (voorbeeld: klant bestelt op maandag, dan is de eerst mogelijke bezorg dag op woensdag) Om de bestelling te ontvangen hoeft de ontvanger niet thuis te zijn. De bestelling past door de brievenbus (mits de brievenbus over standaard maten beschikt).
  Geen bezorging per post vindt plaatst op maandag zondag- en feestdagen, met tenzij anders overeengekomen.
 3. Klachten
  Klachten worden door Patissiers Femke en Sander geregistreerd en met zorg afgehandeld.
 4. Geheimhouding en Privacy
  Patissiers Femke en Sander behandelt de bestel-informatie strikt vertrouwelijk.
  Elke vorm van misbruik van de site, stalking of oplichting zal worden doorgegeven aan de Internet-provider en aan de politie.
 5. Diversen
  De workshop bonnen die worden geleverd zijn een jaar geldig. Wanneer de ontvanger deze wil gebruiken kan hij/zij telefonisch of via de mail een afspraak maken op de door Patissiers Femke en Sander aangegeven data.
  Bij annulering korter dan drie weken voor de les worden de kosten in rekening gebracht.
  Verloren of verlopen workshop bon.
  De bestelde wokshop bon wordt éénmaal geleverd. Verloren of verlopen workshop bonnen worden niet nageleverd of vervangen.

Reeuwijk, juni 2013