Patisserie Workshop

In deze workshop gaan we (dessert) taartjes maken.
Er worden leuke en lekkere recepten gebruikt,
die je later ook weer anders kunt combineren.
Ook laten we veel tips en trucs zien waardoor bakken thuis makkelijker wordt.
Je leert alles op ambachtelijke wijze maken,

Je maakt :
Citroen meringue taartje
Vruchten tartelet
Chocolade sacher taart

De taartjes worden gedecoreerd met vruchten, schuim (afgebrand),
garneer werk en marsepein roos.

Aan het einde van de workshop neemt je de eigen gemaakte (dessert) taartjes en de recepturen mee naar huis.

Duur : 3 uur
Kosten : 45,00 p.p
Op losse inschrijving : klik hier voor de geplande data 
Met je eigen groep : vanaf min. 8 personen, datum in overleg.
(alle dagen mogelijk ook in de avond)

Bel of mail gerust voor meer informatie 0182 503707 of info@patissiers.nl
 

 meringue moduleren         meringue afbranden

Reacties :

25 maart 2017
Een super leuke workshop vol lekkers en handige tips!
dank je wel :-)
Mengot en Merlon

17 november 2013
Dank je wel voor de vele tips &  trics
en natuurlijk de super recepten!
Strax thuis lekker snoepen
Danielle Bigot

24 februari 2013
Bedankt voor de lekkere taartjes
Ik ga er nog veel namaken!
Sancha

24 oktober 2010
Nog bedankt voor de leuke workshop van afgelopen zondag,
de taarten zijn verrukkelijk
Groetjes Carla Wolfers

12 september 2009
Wij vonden het een geweldige middag
en de taarten zijn overheerlijk.
M.v.g. Franka