Workshop Data

Voor losse inschrijvingen.
Je kunt reserveren op de volgende data:
Binnenkort plannen we weer nieuwe data bij

Op de hoogte blijven mail gerust : info@patissiers.nl

Patisserie XL Workshop (verschillende thema's)

Thema Hollandse Patisserie 
- Zaterdag 16 februari om 10.30 uur (nog 4 pl.)
- Zondag 30 maart om 14.45

Thema Macaron & Eclair
- Zaterdag 12 januari om 15.15 uur (vol)
- Zaterdag 9 februari om 15.15 uur

Thema Franse Patisserie
- Zaterdag 19 januari om 10.30 uur (vol)
- Zaterdag 9 maart om 15.15 uur

Patisserie Workshop
- Zondag 2 december om 15.15 uur (nog 2 pl.)
- Zaterdag 26 januari 15.15 uur (nog 3 pl.)
- Zondag 17 februari om 15.15 uur

High tea Workshop
- Zaterdag 26 januari om 10.30 uur
- Zaterdag 2 maart om 10.30 uur

Kerst High tea Workshop
- Zaterdag 15 december om 10.30 uur (vol)
- Zaterdag 15 december om 15.15 uur (nog 1 pl.)
- Zondag 16 december om 10.30 uur (vol)

Borrelhapjes & Amuse Workshop
- Zaterdag 1 december om 15.15 uur
- Zaterdag 19 januari om 15.15 uur
- Zaterdag 23 febrauri om 15.15 uur

Bonbon Workshop
- Zaterdag 15 december om 10.30 uur (nog 1 pl.)
- Zaterdag 12 januari om 10.30 uur (vol)
- Zaterdag 26 januari om 10.30 uur (nog 1 pl.)
- Zondag 3 februari om 10.30 uur
- Zaterdag 9 februari om 10.30 uur
- Zondag 17 februari om 10.30 uur
- Zaterdag 9 maart om 10.30 uur

Feestdagen Taart workshop
Maak een taart in je eigen thema: verjaardag, trouwtaart, sint, kerst, pasen.... (taart kan in de vriezer bewaard worden)
- Zondag 25 november om 10.30 uur (vol)
- Zaterdag 23 februari om 10.30 uur


Chocolade Kerststal workshop
- Zondag 9 december om 10.30 uur (vol)
- Zondag 9 december om 15.15 uur (vol)
- Zaterdag 15 december 15.15 uur (vol)

Reserveren
0182 503707 of info@patissiers.nl

Handig om te weten
* De workshops worden het hele jaar door gegeven.
* We plannen het hele jaar door nieuwe data voor de workshops
* Komen de data niet uit laat het even weten
* Wanneer je met een eigen groep een  workshop wilt volgen
   kunnen we in overleg een datum en tijd afspreken